Infobrochure

Beste leden, ouders en opvoeders

Eindelijk is het nieuwe scoutsjaar weer van start gegaan! De leiding kijkt er enorm hard naar uit om er een fantastisch jaar van te maken, jullie hopelijk ook?

Op de website kan u per tak alle activiteiten vinden.

In bijlage kan u ook de infobrochure vinden voor dit jaar, hierin staat alle informatie die u nodig hebt voor het komende jaar.

Scouteske groeten!

De groepsleiding

Overgang 18/09

Het nieuwe Scoutsjaar kan eindelijk weer beginnen!

Onze eerste activiteit gaat door op Zaterdag 18 september van 13u30-16u30. Zoals gewoonlijk is de eerste activiteit de overgang, waar iedereen zijn nieuwe tak en leiding voor het komende jaar leert kennen. Dit houden we dus nog even geheim!

Om de veiligheid van iedereen te garanderen vragen we aan ouders en opvoeders om een mondmasker te dragen bij het afscheid aan de poort. Bij het betreden van het terrein zullen de handen van de kinderen ook ontsmet worden. Eens de leden op het domein zijn mogen zij hun mondmasker afdoen.

Wij kijken al enorm hard uit naar het nieuwe Scoutsjaar!

Tot zaterdag.

Groetjes

De leiding

WIJ GAAN OP WEEKEND

Op 20/03 en 21/03 gaan wij op weekend. De locatie is voorlopig nog onbekend, maar noteer deze data al maar met fluo in jullie agenda!

Hopelijk zien we jullie allemaal dan!

Overgang 19/09

Goed nieuws! Onze activiteiten zullen kunnen doorgaan!!
Op 19 september 2020 vindt onze eerste activiteit plaats van 13u30 tot 16u30.
De eerste activiteit is zoals gewoonlijk de overgang, waar iedereen zijn nieuwe tak en leiding voor het komende jaar leert kennen. Dit houden we dus nog even geheim!

Om de veiligheid van iedereen te garanderen vragen we aan ouders en opvoeders om een mondmasker te dragen bij het afscheid aan de poort. Bij het betreden van het terrein zullen de handen van de kinderen ook ontsmet worden.
We gaan de 2 poorten van de scouts gebruiken! Kapoenen, wouters en jonggivers worden afgezet aan de gebruikelijke poort aan de linker kant. Givers en jins zullen door hun leiding worden opgewacht aan de poort rechts. Dit zal ook aangegeven worden met krijt en papieren op de poort.

Wij kijken enorm uit naar het nieuwe scoutsjaar! Tot dan!

Lieve groetjes,
jullie leiding

WIJ GAAN OP KAMP!

Liefste ouders, opvoeders en leden,

We gaan op kamp, dat staat vast! Enkel zal het kamp er dit jaar wat anders uitzien dan dat we gewend zijn. Deze bundel bevat alle standaard en nodige extra informatie over het verloop van het kamp. Gelieve deze bundel zeer grondig door te nemen. Zo is iedereen op de hoogte van de organisatie en kunnen we er samen een fantastisch kamp van maken! De leiding heeft er alvast heel veel zin in!

Kris Kras Akabe zoekt KAPOENEN!

Ben jij geboren tussen 2009 en 2011 en heb jij zin in dolle pret? Kom dan als de bliksem naar onze scouts!

Twee keer per maand hebben wij op zaterdag activiteit en beleven wij de spannendste avonturen! Dit jaar zoeken de kapoenen naar de kampioen der kapoenen met heel wat competitie, spanning, maar vooral veel plezier. Hou je al maar vast aan de takken van de bomen! Natuurlijk wil jij je al meteen inschrijven, maar als nieuw lid mag je 3 keer gratis proberen voor je beslist om je in te schrijven. Contacteer ons voor de data waarop je kan proberen.

Lijkt dit iets voor jou? Contacteer dan de groepsleiding via groepsleiding@kriskras-akabe.be of bel even naar onze kapoenenleiding Hanne op 0479 84 52 95.

Quiz

Binnenkort is het weer zover: onze Kriskras Akabe Quiz komt er weer aan! Deze gaat door op 8 december. Meer info volgt nog, hou daarom zeker onze Facebookpagina in het oog!