Activiteiten:

 • za
  07
  jan
  2023

  Feest

  13:30Lokalen

  Jullie hebben vast al veel gefeest afgelopen dagen. Nu is het tijd om bij ons op Akabe een feestje te maken! Met verschillende lekkere hapjes/drankjes en een beetje muziek maken we samen een echt Giver-feest!

 • za
  21
  jan
  2023

  Mysterieus spel

  13:30Lokalen

  We spelen een spel vandaag dus haal het competitiebeest in jezelf al maar boven! In dit spel zullen jullie opdrachten moeten uitvoeren, slim nadenken en nog veel meer! Kunnen jullie al raden wat we gaan spelen? Het heeft iets te maken met dobbelstenen, straten kopen, naar de gevangenis en langs start passeren…

 • za
  04
  feb
  2023

  Kooktocht

  13:30Lokalen

  Trek jullie wandelschoenen maar aan, want wij gaan op tocht! Wel niet zomaar een tocht, een KOOKTOCHT. Tijdens onze tocht verzamelen we ingrediënten, en daarmee zullen wij een geweldig lekker gerecht maken!

 • za
  18
  feb
  2023
  zo
  19
  feb
  2023

  Ledenweekend

  Kalmthout

  Dit weekend maken we zelf al een korte wereldreis naar het verre Kalmthout! We gaan namelijk op ledenweekend met heel de akabe!

 • za
  04
  mrt
  2023

  Resto!

  Deze zaterdag is het geen activiteit maar we verwelkomen jullie graag op onze jaarlijkse resto! Dit jaar kunnen jullie heerlijk smullen van een Belgische menu!

 • za
  18
  mrt
  2023

  Giverspel

  13:30Lokalen

  Samen met 10 andere scoutsen in onze omgeving bekijken we of het mogelijk is om een gezamenlijke activiteit te houden. Een activiteit waar ENKEL Givers op aanwezig zullen zijn! We leren elkaar kennen en spelen een geweldig spel samen. Ben jij niet benieuwd naar wie die andere Givers zijn?

 • za
  01
  apr
  2023

  13:30Lokalen

  Om te overleven op het giver-eiland heb je een stevige dosis humor nodig en die gaan we vandaag testen. Haal dus al maar jullie grappigste moppen en gekste bekken naar boven!

 • za
  15
  apr
  2023

  De schat

  13:30Lokalen

  Ook vandaag zullen we onze expeditie skills nodig hebben. Om te overleven op giver-eiland moeten we de schat vinden, maar deze ligt ergens verstopt. Helpen jullie ons om het juiste pad te vinden?

 • za
  22
  apr
  2023

  Akabedag!

  Dit jaar doen we mee aan de akabedag! Dit jaar is het in Leuven waar we met akabe's over heel Vlaanderen een leuke dag gaan beleven! Het thema is circus!

 • za
  29
  apr
  2023

  Geen akabe

  Vandaag trouwt er oudleiding van de akabe! Hierdoor is het geen activiteit.

 • za
  13
  mei
  2023

  Daguitstap

  Het is weer tijd voor onze jaarlijkse daguitstap! Waar we naar toe gaan blijft nog een verrassing. Wat we wel kunnen verklappen is dat het heel leuk wordt!

 • za
  27
  mei
  2023

  Carwash

  11:00

  Tijd voor een grote lenteschoonmaak vandaag! We steken de handen uit de mouwen in onze eigen carwash! Hopelijk hebben jullie het aan iedereen verteld zodat we veel auto’s kunnen wassen en een extra centje hebben om er een onvergetelijk kamp van te maken! 

 • za
  10
  jun
  2023

  Giver-teambuilding

  13:30

  Wat vloog het jaar weer vooruit! We zijn al aan de laatste activiteit van het jaar gekomen… MAAR de laatste zullen de eerste zijn! Samen maken we er een geweldige dag van en maken we ons klaar om als 1 team op kamp te kunnen vertrekken. Wij houden vandaag een Giver-teambuilding!


De leiding van de givers:

Tine Vervecken (takleider)

Tine Vervecken

Totem: Energieke Hazewind

Tine is jarig op 30 March 2024.

In leiding bij : Givers

Julie Luyten

Julie Luyten

Totem: doornroos obsidiaan behoedzame nyala

Julie is jarig op 13 June 2024.

In leiding bij : Givers

Violeta Donoso Villar

Violeta Donoso Villar

Violeta is jarig op 10 July 2024.

In leiding bij : Givers